Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Κλείδωσε η δημιουργία σιδηροδρομικού σταθμού στον Νέο Παντελεήμονα

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των τοπικών φορέων και με την συνεργασία της ΕΡΓΟΣΕ προχωρά προς υλοποίηση το αίτημα για δημιουργία σιδηροδρομικού σταθμού στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας, ένα από τα ομορφότερα μέρη του Νομού με σημαντική τουριστική ανάπτυξη.
Έτσι πριν από μερικές ημέρες ο Υφυπουργός Υποδομών
κος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κο Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Τζιτζικώστα, τον Δήμαρχο Κατερίνης κο Χιονίδη και αρκετούς ακόμα φορείς σφράγισαν την συμφωνία για την δημιουργία του σταθμού.

Τις μελέτες και την κατασκευή θα αναλάβει ως φορέας υλοποίησης η ΕΡΓΟΣΕ.ο Υφυπουργός από την πλευρά του δεσμεύθηκε για την εξεύρεση της απαραίτητης πίστωσης που εκτιμάται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός στον Νέο Παντελεήμονα θα διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν και οι υπόλοιποι σταθμοί που είναι πάνω στον ΠΑΘΕ με σύγχρονες αποβάθρες, κτίριο αναμονής, κυλιόμενες σκάλες, χώρο στάθμευσης και θα λειτουργεί πλήρως με την Αρχή της Διαλετουργικότητας.

Είναι μία σημαντική επιτυχία των φορέων που ζητούσαν επίμονα εδώ και χρόνια σιδηροδρομικό σταθμό.Η κατασκευή του σταθμού δεν θα πάρει πάνω από 1 έτος και εφόσον η δημοπράτηση διεξαχθεί μέχρι τα τέλη του έτους,ο σταθμός θα μπορεί να λειτουργήσει στις αρχές του 2016.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου