Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τι διαβάσατε τον Ιούνιο

Ξεπέρασε και τον Ιούνιο ( παρότι καλοκαίρι ) τις 74 χιλιάδες επισκέψεις το στέκι της έλξης , μια ακόμη  ένδειξη  για το ότι αποτελεί μια απο τις πλέον έγκυρες και αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης για σιδηροδρομικά θέματα.
Ας δούμε ποιες αναρτήσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον των αναγνωστών του blog όλων των μηχανοδηγών ( και όχι μόνο)

Αυτό που γράψαμε αρχικά και μας έκανε και μεγάλη εντύπωση είναι ότι συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες οι επισκέψεις μειώνονται , καθώς δεν υπάρχουν και πολλά θέματα στην επικαιρότητα. Φέτος όμως , όχι μόνο δεν μειώθηκαν , αλλά το στέκι της έλξης ξεπέρασε αυτές  του προηγούμενου μήνα πλησιάζοντας πολύ κοντά στο να σπάσει το φράγμα των 75 χιλιάδων επισκέψεων σε ένα μήνα , έχοντας αναρτήσει 190 μόνο δημοσιεύσεις !


  • Ο εκτροχιασμός του εμπορικού στο Θριάσιο , πραγματικά κέντρισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών, αφού ξεπέρασε τις 1081 μοναδικές αναγνώσεις (!!!) γεγονός που δείχνει και το "άνοιγμα"του blog μας σε όλο και μεγαλύτερο κοινό !  
  • Το θέμα με το εκτός Υπηρεσίας των 2 μηχανοδηγών διάβασαν 675 αναγνώστες , ενώ 589 αναγνώστες διάβασαν για  την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του Σωματείου μας κατά την συνεδρίαση του ΔΣ τον μήνα Ιούνιο.
  • Οι φωτογραφίες με την μετεπιβίβαση επιβατών στα μπαλάστρα εξαιτίας των προβλημάτων στο τροχαίο υλικό διαβάστηκαν απο 536 αναγνώστες , ενώ η προχτεσινή επιστολή του συναδέλφου Καραδήμα Χάρη που τέθηκε άδικα εκτός υπηρεσίας , διαβάστηκε απο 517 συναδέλφους , στην πλειοψηφία τους μηχανοδηγούς που επικοινωνούσαν αργότερα τηλεφωνικά με την διαχειριστική μας ομάδα για να πληροφορηθούν λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν και την αντίδραση του Σωματείου.
  • Οι νέες τοποθετήσεις μηχανοστασιαρχών διαβάστηκαν απο 510 και πλέον αναγνώστες , ενώ και η άποψη μας για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμτης στο σταθμό Λαρίσης με το εμπορικό που οδήγησαν στα εκτός υπηρεσίας , διαβάστηκαν απο 505 συναδέλφους !
  • Η επιστολή του επιβάτη που συνελήφθη στον σταθμό Λαρίσης επειδή διαμαρτυρήθηκε για την απαράδεκτη κατάσταση στα τρένα διαβάστηκε απο 486 αναγνώστες , ενώ το θέμα με την μείωση προσωπικού στο Υπουργείο Μεταφορών αλλά και η παρέμβαση μας για τα όσα συμβαίνουν με τα σημεία πώλησης εισητηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , διαβάστηκαν απο 450 και πλέον συναδέλφους !


Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις για τον  Ιούνιο , απο τις 190 συνολικά που έκανε το στέκι τον μήνα αυτό.
Όλα τα σιδηροδρομικά θέματα συγκεντρώνουν πάνω απο 300 αναγνώσεις ενώ είναι πλέον φανερό ότι η πλειοψηφία των μηχανοδηγών έχει εξοικειωθεί με την χρήση του internet και ενημερώνεται καθημερινά απο το στέκι της έλξης.

Ενδεικτικά δείχνουμε πόσοι διάβασαν σε μόλις 5 ώρες ( απο τις 7 χτες το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ)  τα όσα διαδραματίστηκαν στο χτεσινό ΔΣ του Σωματείου μας . 292 μοναδικοί αναγνώστες που στην πλειοψηφία τους φυσικά είναι μηχανοδηγοί.

Εμείς θα ξαναγράψουμε  ότι το blog ανήκει στους αναγνώστες και τους συναδέλφους μας . 

Δίνουμε το βήμα σε ΟΛΟΥΣ  , δεν αρνούμαστε την καλοπροαίρετη κριτική και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε δημόσια όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο στέκι  και που όπου μας συναντάτε ( μέσα στα τρένα , στους σταθμούς , στα γραφεία ) μας ζητάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια ενημέρωσης ακόμα ποιο δυνατά και πάντα αδέσμευτα , χωρίς κηδεμόνες και πατρόνους , για την προστασία του σιδηροδρόμου και  την αποκάλυψη όλων όσων θέλουν να κρύβουν κάτω απο το χαλί οι Διοικήσεις ,  για την ανάδειξη της χρησιμότητας του μέσου στην Ελληνική Κοινωνία  προς όφελος του πολίτη και φυσικά για ένα κλάδο έλξης , δυνατό , πρωτοπόρο και μαχητικό.

Η Διαχειριστική Ομάδα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου