Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τι διαβάσατε τον Μάρτιο - Νέα ρεκόρ για το στέκι της έλξης!

Όπως βλέπει κανείς και στην διπλανή εικόνα το στέκι της έλξης όλο τον Μάρτιο κινήθηκε στα  " κόκκινα " με αποτέλεσμα να ξεπεράσουμε για πρώτη φορά τις 90.000 επισκέψεις σε ένα μήνα, φτάνοντας τις 93.500 μόνο για τον Μάρτιο ! Τα θέματα που διαβάστηκαν περισότερο αυτό τον μήνα ήταν 


Όπως ήταν αναμενόμενο τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των συναδέλφων μας που ενημερώθηκαν απο το blog ενώ τις φωτογραφίες απο τον εκτροχιασμό του εμπορικού τις είδαν περισσότεροι  απο 1150 αναγνώστες!Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το περασμένο Σαββάτο ,ημέρα του εκτροχιασμού, το στέκι είχε πάνω απο 5700 επισκέψεις !

Στα δικά μας, στα τα του κλάδου έλξης , ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η συμπεριφορά του κ. Καπετάνακη που τελικά έστειλε και απολογία στον σωτο...μηχανοδηγό που εντοπίστηκε να έχει στα χειριστήρια βοηθό! Σημειώνουμε ότι στα μηνύματα που δεχτήκαμε απο συναδέλφους μηχανοδηγούς απο όλη την Ελλάδα διαπιστώσαμε την έκδηλη οργή τους για το περιστατικό. 
Τέλος το συγκινητικό μήνυμα του συναδέλφου Πίτσιου Κώστα για τον ξαφνικό θάνατο του Αριστείδη Θεοδωρόπουλου διαβάστηκε απο 600 και πλέον συναδέλφους.

Εμείς με την σειρά μας νιώθουμε και πάλι την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες και φίλους μας,που μήνα με τον μήνα πληθαίνουν, παρά το ότι και τα σιδηροδρομικά blogs αυξάνονται αντίστοιχα.

Είναι  η μεγαλύτερη για εμάς επιβράβευση και το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε ακόμα ποιο δυνατά για έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση,

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Δυνατά μπροστά!!!! Κάθε μήνα να προστίθεται και ένα μηδενικό στο τέλος από το νούμερο των επισκέψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή