Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δρομολογήστε άμεσα το 54/57 και αφήστε τα επικοινωνιακά τερτίπια.....

Διαβάζουμε σε πολλά site το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αναφέρει ότι αυξάνεται η χωρητικότητα στα τρένα λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Φυσικά πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, αφού οι διοικούντες ξεχνούν-συνειδητά- να αναφέρουν ότι 
πέρυσι τέτοια εποχή στην γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη κυκλοφορούσε άλλο ένα τρένο, το 54/57,  το οποίο καταργήθηκε τον Ιούλιο με το επιχείρημα της μειωμένης κίνησης (όταν φυσικά όλοι ξέρουν ότι το τρένο καταργήθηκε λόγω αδειών και έλλειψη προσωπικού).

Οι άδειες τελείωσαν και το τρένο πρέπει να επανέλθει άμεσα.
Το ίδιο και το κανονικό πρόγραμμα δρομολογίων στις Χαλκίδες, αφού πολλοί επιβάτες καθημερινά διαμαρτύρονται στο προσωπικό για την κατάσταση με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται ανά 2 ώρες.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου