Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Καβγάδες μεταξύ κορυφαίων υπουργών για τις ιδιωτικοποιήσεις

Η τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το 2015 είχε απολογιστικό χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, όμως, ο πρωθυπουργός έθεσε και τις άμεσες νομοθετικές προτεραιότητες της κυβέρνησης.Ολα αυτά μέχρι που έκλεισαν οι κάμερες. Γιατί αμέσως
μετά έλαβε χώρα ένας τρικούβερτος καβγάς μεταξύ του Χρήστου Σπίρτζη, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Σταθάκη, όπως δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα».
Ο υπουργός Μεταφορών έβαλε κυριολεκτικά τις φωνές στους δύο άλλους υπουργούς, επικρίνοντάς τους για τον χειρισμό τους στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων.
Ο κ. Σταθάκης απέφυγε να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του, αλλά έχασε το συνήθως μειλίχιο ύφος του. Είναι ωστόσο φανερό ότι ανάμεσα στους τρεις υπουργούς που χειρίζονται κρίσιμα οικονομικά και παραγωγικά υπουργεία δεν υπάρχει χημεία...

metaforespress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου