Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Amber Alert: Το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε τον σιδηρόδρομο!!!!

Ε ναι το είδαμε και αυτό! Το ΠΑΣΟΚ που με τον Νόμο 3891 έκλεισε μέσα σε μια νύχτα το μισό σιδηροδρομικό δίκτυο και μετάταξε χιλιάδες σιδηροδρομικούς, μίλησε για τον σιδηρόδρομο!

Μίλησε και ζήτησε να...
κάνει κάτι η Κυβέρνηση με αφορμή το θέμα της Ειδομένης και το κλείσιμο των συνόρων.

Ποιος; Το ΠΑΣΟΚ που σε μια νύκτα κατάργησε ΟΛΑ τα διεθνή δρομολόγια!

Εμείς θα τρελαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ σε αυτήν την χώρα....
Δημοσιεύουμε την δήλωση του Γιάννη Μανιάτη....


"Σε οποιαδήποτε σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα ο Υπουργός Μεταφορών που θα παρακολουθούσε αδιάφορος την καταστροφή του εισαγωγικού κι εξαγωγικού εμπορίου της χώρας του, με τον αποκλεισμό της βασικής σιδηροδρομικής γραμμής για πάνω από 50 μέρες χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση, ούτε καν επίσκεψη στα σύνορα, θα είχε πάει σπίτι του.
Ο κ. Σπίρτζης δεν «δακρύζει» ούτε για τις ζημιές άνω των 5 εκατ. ευρώ στην εθνική οικονομία, ούτε για την ενσυνείδητη υποθήκευση του σιδηροδρομικού εμπορευματικού τομέα, ούτε για τον οικονομικό εκτροχιασμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ούτε για την ενίσχυση που προσφέρει σε ανταγωνιστικά του Πειραιά λιμάνια της Αδριατικής.
Οι Έλληνες εισαγωγείς κι εξαγωγείς, οι εταιρείες Logistics, ολόκληρος ο παραγωγικός ιστός της χώρας, απαιτεί από μια ανίκανη κυβέρνηση, τουλάχιστον να μην καταστρέφει ό,τι παραγωγικό και ανταγωνιστικό βρήκε.
Αν δεν μπορούν, να παραιτηθούν."


Εμείς τι να πούμε. Τα είπε όλα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ που αγαπάει τον σιδηρόδρομο και νοιάζεται για αυτόν!



1 σχόλιο:

  1. εδώ ο Μανιάτης δεν μπόρεσε να βάλει ένα τρένο να πάει μέχρι το Άργος που είναι η πατρίδα του και μιλάει για τον σιδηρόδρομο.
    #μπανανία_που_λέει_και_ο_γραφικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή