Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Συμβαν με εμπορικό, άψογη αντιμετώπιση από τους μηχανοδηγούς

Σοβαρό συμβάν με διάσπαση είχαμε χτες το βράδυ στην περιοχή του Λειανοκλαδίου.
Η διάσπαση έγινε σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των πρώτων βαγονιών της εμπορικής αμαξοστοιχίας,  ενώ επενεργησε η ακαριαία πέδηση.
Οι 2 μηχανοδηγοί πάρα το δυσβατο της περιοχής και τις συνθήκες που επικρατούσαν (περασμένα μεσανυχτα),εξασφάλισαν την αμαξοστοιχία και  σε συνεννόηση με το προσωπικό στον σταθμο Λειανοκλαδίου που μετεβη με την μηχανη βοηθειας  επέστρεψαν πίσω με ασφάλεια όλο το συρμό. 
Έγινε ανασυνθεση και αυτήν την στιγμή η εμπορική αμαξοστοιχία κατευθυνεται προς Αθήνα.
Όπως μας μεταφέρθηκε η διάσπαση έγινε με τρόπο που θα πρεπει να προβληματισει τους υπεύθυνους αναφορικά με την κατάσταση των βαγονιών.
Εμείς θα δώσουμε και πάλι τα συγχαρητήρια μας στο προσωπικό έλξης που για άλλη μια φορά κλήθηκε και κατάφερε να ανταποκριθεί σε σοβαρό συμβάν , αλλά και σε όλους τους συναδέλφους στο Λειανοκλάδι για την άμεση ανταπόκριση τους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου