Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Υποτονική η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ

Δυστυχώς για όλους μας,τουλάχιστο υποτονική ήταν η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ. Χωρίς κόσμο και παλμό,παρά τα μέτρα που περνάνε σήμερα στην Βουλή.Κάποιοι θα πρέπει να προβληματιστούν για αυτήν την κατάσταση.Δυνατό παρών απο το ΠΑΜΕ και το μπλοκ της ΛΑ.Ε ενώ κόσμο είχε και το ΜΕΤΑ που έκανε παρέμβαση σε καταστήματα που άνοιξαν Κυριακάτικα.
Παρών απο το Προεδρείο του Σωματείου μας στην συγκέντρωση μαζί με τους Δρίτσα και Μπάρρο (μέλη ΔΣ). Παρών και απο το Προεδρείο της ΠΟΣ.

2 σχόλια:

  1. φιλε εσυ λες πιο κατω η ΓΣΕΕ μας δουλευει κανονικα, και σημερα στεναχωριεσαι που ηταν υποτονικη η πορεια;Υπαρχει καποιο κενο.Η αποχη του κοσμου δηλωνει τη συνενοχη του.νιωθει συνενοχος για την καταντια.Πιστεψε τον μεγαλυτερο πολιτικο τσαρλατανο της Ελλαδας μετα τη Χουντα.Αφου καταδικαζεις κι εσυ τα κακως κειμενα της κυβερνησης βγες δημοσια να ζητησεις συγγνωμη απτους συναδελφους που παραμυθιαζες πιστευοντας κι εσυ οτι η ελπιδα ερχοταν.θα το εκτιμησουν πολυ.η εντιμοτητα επιβραβευεται παντα να θυμασαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν έχουμε τέτοια σχόλια.
    Αυτό που δεν παρατήρησε ο φίλος αναγνώστης είναι ότι μετά την ανάρτηση για την ΓΣΕΕ που μας δουλεύει κανονικά,υπήρχε άλλη μια που καλούσε όλους τους συναδέλφους να κατέβουν σήμερα στην συγκέντρωση.Προφανώς δεν την είδε,οπότε αντιλαμβανόμαστε την σύγχυση του.
    Η άποψη μας για τα χάλια του συνδικάτου αγαπητέ δεν είναι χτεσινή ή προχτεσινή ή σημερινή,είναι απο την πρώτη μέρα που αρχίσαμε να υπάρχουμε. Και βεβαίως στεναχωριόμαστε διπλά όταν βλέπουμε ότι περνάνε τέτοια μέτρα και στην Κεντρική συγκέντρωση τηςΓΣΕΕ είναι 3 και ο κούκος.
    Χαιρόμαστε ωστόσο που παρατήρησες ότι αυτός εδώ ο χώρος του διαδικτύου καταδικάζει τα κακώς κείμενα της Κυβέρνησης.
    Και της σημερινής και της προηγούμενης και της πρώτης μνημονιακής.
    Ασκούμε διαχρονικά κριτική στην εξουσία και μας το αναγνωρίζεις και χαιρόμαστε για αυτό.
    Αυτό εκτιμούν οι συνάδελφοι στο στέκι της έλξης και επιβραβεύοντας το,μας έχουν κατατάξει πρώτο σιδηροδρομικό blog σε επισκεψιμότητα.
    Γιατί τα λιβανιστήρια της εξουσίας αλλά και τα τρωκτικά της,τα έχουν σιχαθεί.
    Τέλος,ο καθημερινός αγώνας για αλλαγή πολιτικής συνεχίζετε.Όχι μια ακόμη αλλαγή Κυβέρνησης όπως θα φαντάζετε κάποιος αφελής.
    Για να σταματήσει οριστικά η εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο.

    Η διαχειριστική ομάδα του blog των μηχανοδηγών

    ΑπάντησηΔιαγραφή