Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΠΕΠΕ με την ΔΙΚΑΜ

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση του Σωματείου μας με την ΔΙΚΑΜ για το θέμα της χορήγησης των tablet με την συνάντηση να έχει θετικό αποτέλεσμα.Παρουσία του υπεύθυνου της πληροφορικής συζητήθηκαν όλες
οι απαραίτητες εφαρμογές που θα τοποθετηθούν (όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει-κανονισμοί,εγκύκλιοι,οδηγίες για το τροχαίο υλικό) ενώ  παράλληλα τα tablet θα χρησιμοποιούνται  και ως υπηρεσιακά τηλέφωνα με τετραψήφιο αριθμό κλήσης.
Οι εφαρμογές που θα τοποθετηθούν θα διευκολύνουν το έργο των μηχανοδηγών ενώ δημιουργούν και νέα δεδομένα στην καθημερινότητα μας.
Μόλις υπάρξει έτοιμο σχέδιο θα γίνει η πρώτη παρουσίαση στο Προεδρείο της ΠΕΠΕ για να προχωρήσει η διαδικασία χορήγησης των συσκευών άμεσα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου