Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Κατάργησε τελικά τα τρένα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αφού η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πείστηκε ότι δεν πρόκειται να βρεί μηχανοδηγούς να εκτελέσουν δρομολόγια, πριν απο λίγη ώρα έδωσε εντολή και έτσι θα καταργηθεί το σύνολο των δρομολογίων.
Αναμφίβολα, η ενότητα όλων των μηχανοδηγών  και οι στοχευμένες ενέργειες το
τελευταίο 24ωρο απο όλο το ΔΣ του Σωματείου, είναι αυτές που οδήγησαν την εταιρεία να ξανασκεφτεί το θέμα και να κηρύξει το lock out.
Πρόκειται για μια νίκη του Σωματείου μας που απέδειξε ότι είναι ενωμένο και γνωρίζει πως να χειριστεί ακόμα και τέτοιες περιπτώσεις.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα η ΠΕΠΕ απέδειξε ότι όταν προκηρύσσει απεργία, κάνει απεργία.
    Σήμερα η ΠΕΠΕ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες.
    Η ενέργεια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να στείλει την κατάργηση των δρομολογίων στις 5 το απόγευμα,αφού διαπίστωσε -ρωτώντας πολλούς στην σιδηροδρομική πιάτσα- ότι η απεργία δεν σπάει ούτε στο ελάχιστο, απέδειξε πολλά σε πολλούς.
    Οι ενέργειες του Lock Out είναι καταδικαστέες και θα έπρεπε ήδη η Ομοσπονδία κ τα υπόλοιπα Σωματεία να έχουν φροντίσει να απαντήσουν σε αυτές με ανακοινώσεις.
    Δεν μπορεί κάποιοι να πυροβολούν για τα εργασιακά και να μην μιλούν όταν το lock out εφαρμόζεται στον σιδηρόδρομο.
    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή