Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Σ.Πιτσιόρλας Δεν έχει μηχανοδηγούς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ...Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα..

Η δύναμη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι οι μηχανοδηγοί και δεν μπορούμε να προσλάβουμε εδώ και 1 χρόνο μηχανοδηγούς είπε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, αφήνοντας
ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού δεν έχει ανοίξει ο φάκελος. Θα δούμε τι θα κάνουμε είπε, αν δεν μας ικανοποιεί η προσφορά.
Στο Δημόσιο παραμένει η σιδηροδρομική υποδομή τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ που είπε ότι μεγάλωσε στην Αριστερά και σύμφωνα με την άποψη του πρέπει να αλλάξει το...Δημόσιο.

Εμείς λέμε το εξής στον κ. Πιτσιόρλα.
Θα την πείτε την αλήθεια ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.
Γιατί δεν γίνονται προσλήψεις εδώ και 1 χρόνο ; 
Γιατί ο βασικός μέτοχος δεν προστατεύει την εταιρεία προσλαμβάνοντας το απαραίτητο προσωπικό;
Ας φροντίσει o Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ να τελειώσει σήμερα το θέμα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Να γνωρίζει όμως ότι ο αγώνας ΕΝΑΝΤΙΑ στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεχιστεί μέχρι ΤΕΛΟΥΣ και ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει 680 εργαζόμενους.
Θα πρέπει ΟΛΟΙ να διασφαλιστούν μέσω της ΣΣΕ .

Δείτε το βίντεο απο το 44ο λεπτό και μετά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου