Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Σύσκεψη ΟΣΕ,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ΕΕΣΣΤΥ - Τι αποφασίστηκε

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καρόλου ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας. Στην σύσκεψη παρέστησαν οι Διοικήσεις των 3 εταιρειών, ενώ έδωσε το παρόν και ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μαυραγάνης. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να
ληφθούν μέτρα-ιδιαίτερα απο την πλευρά του ΟΣΕ- για το θέμα της κακοκαιρίας.
Την έλξη στην σύσκεψη εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος Κεντρικής Υπηρεσίας Κ.Ρήγος και ο Προϊστάμενός Τμήματος  Κυκλοφορίας Τσετσέκος Χαράλαμπος.
Όπως πληροφορηθήκαμε στην σύσκεψη κάποιοι προσπάθησαν να στοχοποιήσουν μηχανοδηγούς, διαχωρίζοντας τους μάλιστα εκ του πονηρού.
Τα στελέχη μας ήταν όμως εκεί.
Θα πούμε αρκετά το επόμενο διάστημα.
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Αυτό ως πριν λίγα χρόνια, γινόταν κάθε Φθινόπωρο. Με τους ήπιους χειμώνες που πριηγήθηκαν, κάποιοι το ξέχασαν. Έπρεπε να γίνουμε ρόμπες για να ξαναγίνουν τα αυτονόητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή