Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Τι περιλαμβάνει η πρόταση για τα κυκλώματα εργασίας

Στάλθηκαν πριν απο λίγο οι προτάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας στο Σωματείο μας.
Για το μηχανοστάσιο του ΜΑΙ
τα αρτηριακά τρένα γίνονται διανυκτερεύσεις (50/51, 52/53,56/55,58/59). Τα 52/53 και 56/55 θα εκτελούνται με βοηθό μηχανοδηγού (και την παρουσία των ΜΕΚ).Καμία άλλη αλλαγή.To 1510 πλέον εκτελείται απο το Λιανοκλάδι.

Για το μηχανοστάσιο Λιανοκλαδίου.
Διανυκτέρευση το 1511/1510 στην Αθήνα και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες παραμένουν (περιλαμβανομένου του 884/885). Σύνολο 11 υπηρεσίες /14 μηχανοδηγοί (χωρίς καμία επικουρία).

Για το μηχανοστάσιο Λάρισας καμία αλλαγή για τους μηχανοδηγούς .Η απογευματινή εφεδρεία στον Παλαιοφάρσαλο πραγματοποιεί μαζί με τον μηχανοδηγό απο το Λιανοκλάδι την διαδρομή Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα - Παλαιοφάρσαλος. Οι βοηθοί εργάζονται σε διανυκτέρευση το 885/884.

Για το μηχανοστάσιο Βόλου.
Αλλάζουν οι υπηρεσίες- καταργούνται τα δεκάωρα. Οι υπηρεσίες των τοπικών δρομολογίων γίνονται 4 ενώ ο Βόλος αναλαμβάνει και την διανυκτέρευση στην Αθήνα (885/884).

Εκτός κυκλώματος σε Βόλο και Λάρισα υπάρχει διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη με Desiro (Προαστιακός).

Λάρισα Βόλος > 16 υπηρεσίες /21 μηχανοδηγοί.


Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης.

Αλλαγές στο κύκλωμα των προαστιακών υπηρεσίων προς Λάρισα . 2 διανυκτερεύσεις στην Λάρισα και το μηχανοστάσιο αναλαμβάνει το 601/600.
Καμία άλλη αλλαγή.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου