Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Όταν στον #ΣΚΑΙ_προπαγάνδας,διέσυραν τον σιδηρόδρομο,στηρίζοντας την πολιτική διάλυσης του.

Δείτε τα video......και θυμηθείτε!!
Όταν εξευτέλιζαν τον σιδηρόδρομο.Όταν ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ χτύπαγε βρώμικα τους μηχανοδηγούς που θυμήθηκε το 2017.
Εμείς δεν ξεχνάμε κύριοι του ΣΚΑΙ. Οφείλεται μια συγνώμη γιατί ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ τις πολιτικές ΔΙΑΛΥΣΗΣ. 
Τους θυμάστε; Ή μήπως τους ξεχάσατε ; Τολμάνε σήμερα κάποιοι να
μιλάνε απο το ΠΑΣΟΚ για τον σιδηρόδρομο. 2 Video  με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ να μας θυμίζουν στον ΣΚΑΙ_ξεφτίλες, ΠΟΙΟΙ μας φτάσανε εδώ. Τότε που έταζαν σε 5 χρόνια (2010-2015) τρένο που θα πήγαινε με...
200!!
Τότε που ο Ορεινός ΄Ογκος θα τελείωνε σε 2-3 χρόνια (2012-2013 δηλαδή).
Τότε που ο σιδηρόδρομος απασχολούσε 6500 σιδηροδρομικούς και κάποιοι τους έστελναν στην μετάταξη για να σώσουν δήθεν την Ελλάδα.


Τότε που Αφιερωμένο και στο ΣΚΑΙ που θυμήθηκε πάλι να χτυπήσει τον σιδηρόδρομο. Τότε που χώριζε τους μηχανοδηγούς σε καλούς και κακούς.....Τότε που οι μετατάξεις παρουσιάζονταν ως ευλογία!


Να μην ξεχνάμε και τον Δημήτρη μας το Ρέππα και το Mega...Δωράκι απο μας τώρα που γυρίζει στο ΠΑΣΟΚ...για να μας ξανασώσει!

1 σχόλιο:

  1. Σκουλήκια και σαπρόφυτα, παλιάνθρωποι, κηφήνες, όλοι μαζι ξανά μαζί, θέλουνε να μας σώσουν! Γιατί ανάμεσα στους συναδέλφους υπάρχουν υποστηρικτές τους; Γιατί είναι μάλιστα και η πλειοψηφία; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή