Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζεται η διαβούλευση για τα κυκλώματα εργασίας - Δευτέρα συνεδριάζει η τοπική γραμματεία ΜΑΙ


Συνεχίζεται σε όλα τα εμπλεκόμενα μηχανοστάσια η διαβούλευση γύρω απο τις προτάσεις για τις αλλαγές στα κυκλώματα εργασίας. Στα περιφερειακά μηχανοστάσια οι συνάδελφοι θα στείλουν τις παρατηρήσεις τους, στο ΜΘ φαίνεται πως θα υπάρξει
κοινή πρόταση ενώ η τοπική γραμματεία στο ΜΑΙ-μετά απο πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΠΕ- θα συνεδριάσει για το θέμα την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΟΣ.
Όπως συμβαίνει διαχρονικά η διαβούλευση γύρω απο το θέμα των κυκλωμάτων είναι πάντα ζωηρή και έχει το δικό της ενδιαφέρον.
Η ουσία είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στα πλαίσια της ισοκατανομής έργου και απολαβών σε όλα τα μηχανοστάσια,λαμβάνοντας υπόψη την πραγματική τους δύναμη σε προσωπικό.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου