Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοβουλία για το τροχαίο υλικό / ασφάλεια κυκλοφορίας απο το Σωματείο μας - Συνάντηση με Υπουργείο - Διοίκηση ΕΕΣΣΤΥ

Με σημερινές του επιστολές το Σωματείο μας ζητά την άμεση πραγματοποίηση συναντήσεων με την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ και τον Υπουργό Μεταφορών για το θέμα του τροχαίου υλικού και την κατάσταση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.
Διαβάζουμε τις επιστολές του Σωματείου μας στην Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ και στο Υπουργείο Μεταφορών


Προς την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ
Με την παρούσα επιστολή μας ζητάμε να ορίσετε συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας μαζί σας, προκειμένου να μας ενημερώσετε για προβλήματα που αφορούν το τροχαίο υλικό. 
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας. 

Προς το Υπουργείο Μεταφορών 
Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλούμε να ορίσετε άμεση συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε από κοινού, σοβαρά θέματα που μας απασχολούν, όπως:
Ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Πορεία Ελληνικού Σιδηροδρόμου. 
Εκπαίδευση Βοηθών Μηχανοδηγών.
Ασφάλεια Κυκλοφορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου