Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης,εκπρόσωπος εργαζομένων στον ΟΣΕ, συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με θέματα ημερήσιας διάταξης

1.- Έγκριση του υπ αριθ. 11Α πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (Ε.Α.Η.Δ) (πρώτο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας) που αφορά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής και την τεχνική αξιολόγηση του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 44438) με αριθμό διακήρυξης 17006 για την «Ασφαλιστική Κάλυψη Οχημάτων του ΟΣΕ». 
                        (ΑΡΜΟΔΙA ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)

2.-Έγκριση των υπ΄ αριθμ. 17011/Α/11.09.2017 & 17011/Β/28.09.2017 πρακτικών της Επιτροπής Αξιολόγησης Διαγωνισμών (Ε.Α.Δ.) με τα οποία προτείνεται η κατακύρωση του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού με αριθμό διακήρυξης 17011/11.09.2017, που αφορά «Εκποίηση Παλαιού και Αχρήστου Σιδηροδρομικού Μη Τροχαίου υλικού  της Διεύθυνσης Συντήρησης Γραμμής / Υπηρεσία Συντήρησης Γραμμής Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος / Τμήμα Λαμίας (ΔΙΣΥΓ/ΥΓΚΝΕ/ΤΛ), προϋπολογιζόμενης ποσότητας 910.000 κιλών περίπου (Σχάρες, Σιδηροτροχιές και Στρωτήρες Μεταλλικοί)», συνολικής αξίας #172.900,00# € περίπου χωρίς ΦΠΑ και #214.396,00# € περίπου με ΦΠΑ 24%, με τιμή μονάδος #190,00# €/τόνο.
                           (ΑΡΜΟΔΙA ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)

3.-Κατακύρωση της δημοπρασίας του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΣΩΜΟΥΣ ΠΡΟΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Σ. ΚΙΑΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟΝ Σ.Σ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ», (Α.Δ. 1606). 
                          (ΑΡΜΟΔΙA ΥΠΗΡ.: ΔΙΣΥΓ)

4.-Κατακύρωση της δημοπρασίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ     ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ  ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» (Α.Δ.1605)
                          (ΑΡΜΟΔΙA ΥΠΗΡ.: ΔΙΣΥΓ)




5.-Κατακύρωση της δημοπρασίας του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΣΩΜΟΥΣ ΠΡΟΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ Σ.Σ. ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ» (Α.Δ.1608)      (ΑΡΜΟΔΙA ΥΠΗΡ.: ΔΙΣΥΓ)

6.-Ανακοινώσεις
                                                                                                                                                      
         ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου