Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκπρόσωπο εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
για ακόμη μία φορά, οι εξελίξεις μας εκπλήσσουν δυσάρεστα.
Η ιταλική εταιρεία F.S. έδειξε τα δόντια της ελάχιστες ημέρες μόνο
από την εγκατάσταση της στην Ελλάδα και «απαλλάχθηκε» από τον εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων στο δ.σ. της εταιρείας.
Προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε σε τι βαθμό και ποιους εξυπηρετούν οι αιφνίδιες αλλαγές που έγιναν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, και τι πολιτική θα εφαρμόσει τελικά η F.S.
Πότε πρόλαβε άραγε το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς να καταλάβει κιόλας τα κενά και τις αδυναμίες του μόλις ολίγων ημερών δ.σ., ώστε να προβεί σε στοχευμένες αλλαγές;
Τέτοιου είδους βιαστικές κινήσεις δεν προάγουν σίγουρα την ηρεμία και την εργασιακή ειρήνη.
Η νέα ιδιοκτησία πρέπει να σκύψει με ενδιαφέρον επάνω στα προβλήματα του σιδηρόδρομου και των εργαζομένων της και να μην προκαλεί με τις αποφάσεις της το μόνο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει τελικά, τους εργαζόμενους της εταιρείας…




ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           
 ΠΑΝ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ                      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου