Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Κατέθεσε ενάντια σε εργαζόμενο που του είχε απονείμει εύφημον μνεία !!!

Πραγματικά τραγελαφικές είναι οι ιστορίες που μαθαίνουμε ότι εξελίσονται στις δικαστικές αίθουσες κατά την εκδίκαση αγωγών συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ Έλξης για τις τελευταίες προαγωγές. Η τελευταία ιστορία που μάθαμε αφορά
δίκη που έγινε και ο πρώην Διευθυντής ΔΙΚΑΜ που φέρνει ως μάρτυρα στα δικαστήρια η ΠΑΣΚ -Οργανωμένα πλέον- ,κατέθεσε εναντίον συναδέλφου που προήχθη ενώ είναι ο δεύτερος στην σειρά στην επετηρίδα (ο πρώτος επίσης προήχθη)κ είχε λάβει και ευφημνο μνεία απο τον Διευθυντή που κατέθετε εναντίον του! 
Θα θέλαμε να είμαστε εντός της δικαστικής αίθουσας για να δούμε την αντίδραση του πρώην Διευθυντή ΔΙΚΑΜ όταν θα ρωτήθηκε για το πως καταθέτει εναντίον εργαζόμενου στον οποίο είχε απονείμει γραπτώς ο ίδιος συγχαρητήρια για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του και την αποφυγή σοβαρού συμβάντος!

Πραγματικά τραγελαφικές καταστάσεις.
Και ποιοι άραγε τα κάνουν αυτά....
Οι μηχανοδηγοί γνωρίζουν καλά!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και πραγματικά εξοργίζονται με αυτά που μαθαίνουν καθημερινά...

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ,Γ. Στους συναδέλφους της ΠΑΣΚ συνιστούμε να φέρουν ως μάρτυρα τον Διευθυντή και στον Ελεγκτικό Συνέδριο,όταν θα εκδικαστούν οι αγωγές των 45 υποχρεωτικά μεταταχθέντων το 2010.

Υ.Γ. 2 Να βγάλει το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ανακοίνωση γιατί το στέκι καταγγέλει την ΠΑΣΚ άμεσα, να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη! Μαθαίνουμε απείλησαν και πάλι με αγωγές το blog μας. Καλοδεχούμενες,εδώ είμαστε και τους περιμένουμε να λύσουμε τις συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις στον κορυφαίο θεσμό της αστικής δικαιοσύνης,τα... δικαστήρια!!!. Να ξέρουν όμως ότι καμιά φορά, λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου