Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Τήρηση εχεμύθειας απο τους εργαζόμενους ζητά και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Το παρασκήνιο

Με εσωτερική της επιστολή η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπενθυμίζει την υποχρέωση που απορέει  και απο τον Κανονισμό Εργασίας για εχεμύθεια αναφορικά με  εσωτερικά ζητήματα της εταιρείας.
Η επιστολή έρχεται ως -λογική- συνέχεια του ανοίγματος της σιδηροδρομικής αγοράς ενώ οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν
σοβαρό περιστατικό με πρώην στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πρόσφατα κατέθεσε σε δικαστήριο εναντίον της  για υπηρεσιακά ζητήματα -ενώ το ίδιο στέλεχος  φέρεται μάλιστα να δραστηριοποιείται σε ανταγωνίστρια εταιρεία - να βρέθηκε σε γραφείο Υποδιευθυντή σε κομβική υπηρεσία και με συνδικαλιστικό ρόλο, να συζητά επί ώρες  θέματα της επικαιρότητας  (προφανώς ήταν επίσκεψη για καφεδάκι...στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!).

Η αλλαζονεία όρισμένων είναι τέτοια,  που δεν φαίνεται πλέον να υπολογίζουν κανένα και τίποτα ή μήπως θα μας πούν τελικά ότι για όλα φταίει  η αφέλεια τους;
Ωστόσο, το στέκι της έλξης θεωρεί ότι είναι παράδοξο  απο την μια να ζητάς εχεμύθεια απο τους εργαζόμενους, όταν απο την άλλη  αυτοί βλέπουν όσους καταθέτουν εναντίον της εταιρείας και δραστηριοποιούνται σύμφωνα με δηλώσεις τους σε άλλες ανταγωνίστριες να κάνουν σεργιάνι στα γραφεία κορυφαίων στελεχών σου.
Ναι οι δημόσιες σχέσεις και οι φιλίες χρόνων είναι απόλυτα σεβαστές.Δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός.
Στον χώρο εργασίας όμως όπου διατηρούνται σοβαρά υπηρεσιακά έγγραφα (π.χ. μητρώο μηχανοδηγών), στελέχη άλλων εταιρειών δεν έχουν καμιά δουλειά.
Η γραπτή εντολή της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που κοινοποιείτε σε όλους τους εργαζόμενους,θα πρέπει να υλοποιηθεί απο τις Διευθύνσεις. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυτήν την περίοδο εξετάζει και την μετακόμιση της εταιρείας απο τα γραφεία της Καρόλου.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου