Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζεται ο "έλεγχος"στις Διευθύνσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο στελέχη της FS


Συνεχίζεται με την καθημερινή παρουσία στελεχών της FS ο "έλεγχος" σε όλες τις Διευθύνσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στην ΔΙΚΑΜ και ΔΙΣΜΟΕ υπάρχει καθημερινά παρουσία Ιταλού, στελέχους της FS, ο οποίος προφανώς διερευνά τον τρόπο λειτουργίας τους. Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή
βρέθηκε στο μηχανοστάσιο του Ρέντη,παρουσία του κ. Λύτρα όπου συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο Κεντρικής κ Νότιας Ελλάδας συνάδελφο Γαργαλάκο  και τους Προιστάμενους τμημάτων προγραμματισμού εργασίας και κυκλοφορίας.

Οι πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει και με αμαξοστοιχία για να διαπιστώσει τις συνθήκες στην υποδομή και εργασίας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου