Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη Θάνου Βούρδα στο αμαξοστάσιο της ΕΕΣΣΤΥ


Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Α.Ε. (''ΕΕΣΣΤΥ'') και στο ΚΕΚ, πραγματοποίησε ο Γ.Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών κ. Βούρδας ο  οποίος έκανε λόγο για να την ανάγκη ανάταξης του τροχαίου υλικού το οποίο απαξιώθηκε απο
πολιτικές περασμένων δεκαετιών.

 Στην ομιλία του στο ΚΕΚ -παρουσία πολλών συναδέλφων- τόνισε  ότι είναι   πολύ σημαντικό πως για πρώτη φορά μετά το 1989, στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΣΕ , ξεκίνησε με δουλειά ΕΕΣΣΤΥ, ΟΑΕΔ και ΕλληνοΓερμνικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, η διαδικασία εκπαίδευσης 125 νέων παιδιών για ειδικότητες τεχνητών συντήρησης σιδηροδρομικού υλικού ενώ άμεσα  θα προχωρήσει με ευθύνη του ΟΣΕ και η έναρξη εκπαιδευτικών κύκλων και για άλλες ειδικότητες . 
Ο σιδηρόδρομος μπορεί και πρέπει να αποκτήσει νέο, δημιουργικό και καθαρό "αίμα" τόνισε ο κ. Βούρδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου