Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κανάν άλλο θα ξεθάψετε ; Ανακοίνωση απο Τερζόγλου και μια πληρωμένη απάντηση

Που μας θυμήθηκες βρε Τάκη Τερζόγλου; Αλήθεια πως πάει εκεί στον 7ο τώρα που δηλώνεις "υπάλληλος".
Κύριε Γενιδούνια, στις 18/12/2017 απαντώντας στην ΠΟΣ με την ιδιότητα σας ως Προέδρου της ΠΕΠΕ για ζητήματα που αφορούν την υπογραφή Συλλογικής συμφωνίας από το σωματείο στο οποίο
ηγείστε, χρησιμοποιήσατε την παρακάτω φράση: «Επιστολή στην ΠΕΠΕ έστειλε η ΠΟΣ, για την συμμορία του ΟΣΕ ανακοίνωση πότε θα βγάλει;»

Στην παραπάνω πρόταση σας, περιέχεται η φράση «συμμορία του ΟΣΕ» χωρίς όμως να γίνεται καμία επεξηγηματική αναφορά.
Επειδή η παραπάνω φράση στη γενική και ασαφή της μορφή, όπως τη χρησιμοποιήσατε, προσβάλλει τόσο εμένα όσο και τους εκατοντάδες υπαλλήλους του ΟΣΕ, σας καλώ να την αποσύρετε ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ για τη συκοφάντηση τους.
Εξ όσων γνωρίζω και μετά από 24 χρόνια υπερήφανης υπηρεσίας στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ο οποίος καλωσόρισε κι εσάς πριν χρόνια), δεν λειτουργεί εντός του Οργανισμού καμία «συμμορία». Οι συμμορίες που τον καταλήστευσαν και τον καταληστεύουν, ήταν και είναι όλες εκτός του Οργανισμού και συμπεριελάμβαναν πολιτικούς, συμβούλους και επιχειρηματίες. Σε αυτούς αναφέρεστε;
Κύριε Γενιδούνια, μήπως «Εξ ιδίων κρίνεται τα αλλότρια;»
Εάν αναφέρεστε στην πρόσφατη αποκάλυψη που έχει συγκλονίσει όλους τους σιδηροδρομικούς και χαρακτηρίζετε τους 8 υπαλλήλους του ΟΣΕ, ως «συμμορία του ΟΣΕ» θα πρότεινα να ξανακοιτάξετε τα ονόματα, μήπως σε αυτά αναγνωρίσετε συνεργάτες της παράταξης σας, ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. 
Μήπως σε αυτά αναγνωρίσετε προαγόμενους από το ΣΥΡΙΖΑ στο βαθμό του Διευθυντή, το καλοκαίρι του 2017 και μάλιστα χωρίς απόφαση του Δ.Σ.
Κύριε Γενιδούνια, από όσα έχω διαβάσει, οι «συμμορίες» μέσω των συμμαχιών και των ομερτά, καταφέρνουν να κρατούν μυστικές τις παραβατικότητες τους. Τα πορίσματα που τους καταδικάζουν εξαερώνονται ή εξαφανίζονται και τα μέλη τους καταφέρνουν πάντα όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά και να ανεβαίνουν στον κοινωνικό ιστό.
Κύριε Γενιδούνια, εάν την αναφορά την κάνατε ως πρόσωπο θα σας έκανα μήνυση ζητώντας αποκατάσταση. Επειδή την κάνατε με τη συνδικαλιστική σας ιδιότητα και είμαι κατά του ιδιωνύμου (το οποίο προωθεί το κόμμα σας), επέλεξα αυτήν την ανακοίνωση.

Παναγιώτης Τερζόγλου
Υπάλληλος του ΟΣΕ

Η απάντηση απο τον Γενιδούνια Κώστα

Κύριε ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ , 
Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας για να τονίσετε την ύπαρξη σας. 
Άλλωστε είναι γνωστό ότι εδώ κ χρόνια προσπαθείτε διακαως να πείσετε ότι κάποιον -πέραν του εαυτού σας- εκπροσωπείτε. Κάπου-κάπου εμφανίζεστε ως "τσόντα" της ΠΑΣΚ ή της ΔΑΚΕ, για να ανταποδώσετε την τοποθέτηση σας απο αυτές ως "παρατηρητή" στο Προεδρείο της ΠΟΣ την περίοδο 2015-2016. Αλήθεια κύριε Τερζόγλου ισχύει ότι αν και παρατηρητής λαμβάνατε αποζημιώσεις ως μέλος του Προεδρείου; Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε για να μου λυθεί η απορία.
Κύριε ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ , 
Το να προσπαθείτε να ταυτίζετε το σύνολο των εργαζομένων στον όμιλο με συμμορία , ερμηνεύοντας κατά γράμμα μια έκφραση που απευθύνετε συνδικαλιστικά στην πος και αναφέρετε φυσικά στην συμμορία που συνελήφθη και προφυλακίστηκε κ όχι στους εργαζόμενους που καθημερινά αγωνίζονται για την λειτουργία του μέσου ,αποτελεί δείγμα της έλλειψης επιχειρημάτων που διακατέχει την πολιτική σας σκέψη κ θέση .  Είναι γνωστή η εμπάθεια σας αλλά ότι θα φτάνατε στο έσχατο αυτό σημείο , δεν θα το περίμενε κανείς.
Κύριε ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ , 
Σας ευχαριστώ που δεν μου κάνετε μήνυση, γιατί γνωρίζω ότι σαν μέλος του προεδρείου της πος είτε σαν μέλος του διοικητικού της συμβουλίου της , είχατε κινηθεί πολλές φορές νομικά εναντίον όσων στοχοποιουσαν πραγματικά τους σιδηροδρομικούς . 
Το ότι το κάνατε στον βαθύ ύπνο σας , μεταξύ 3ης κ 4ης πρωινής , εκεί δλδ που φαντασιώνεστε εαυτόν ως νέο δον Κιχώτη , είναι μια λεπτομέρεια  ασήμαντη για την μεγαλοσύνη που σας διακατέχει .
Κύριε Τερζόγλου,αν κάποια μέλη της συμμορίας είναι μέλη του Δικτύου θα πρέπει να το απαντήσει το Δίκτυο και αν είναι δεν παύουν να αποτελούν μέλη συμμορίας,μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότροια κύριε Τερζόγλου,δεν είμαστε ίδιοι να συγκαλύπτουμε καταστάσεις και πρόσωπα..
Αν κύριε Τερζόγλου συγκλονιστήκατε τώρα απο τις αποκαλύψεις,μάλλον δεν έχετε ταξιδέχει ποτέ με τρένο,δεν έχετε πέσει με 160 χλμ σε κομμένα καλώδια ηλεκτροκίνησης,δεν έχετε ζήσει την απαξίωση απο πρώτο χέρι.
Κύριε Τερζόγλου,
Λυπάμαι μόνο για την προσωπική σας κατάντια, να μην τολμάτε να αναφέρετε την πραγματική συνδικαλιστική ιδιότητα του συλληφθέντα Δειευθυντή,αλλά να αναφέρεστε μόνο στην πρόσφατη προαγωγή του. Είστε τουλάχιστο τραγικός.
Του χρωστάτε κάτι κύριε Τερζόγλου και ντρέπεστε να πείτε ότι ήταν μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ ;
Και μην με ρωτάτε πως έγινε Διευθυντής κύριε Τερζόγλου.Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα προσόντα που απαιτούνται -χρόνια σε θέση ευθύνης- τα κατέχουν λίγοι στον Όμιλο ΟΣΕ,αφού πας μη πρασινογαλάζιος θεωρούνταν βάρβαρος. Και αν γίνει προσπάθεια για να προωθηθούν νέοι άνθρωποι αντιμετωπίζεται απο φγούρες σαν την δική σας, ως επιχείρηση για "στήσιμο" παράγκας.
Κύριε Τερζόγλου,
έχοντας ζήσει απο κοντά την προσωπική σας εμμονή με θέσεις εξουσίας, αν και γνωρίζω ότι η προσωπική σας φιλοδοξία κ ματαιοδοξία  μπορεί να σας οδηγήσει κ σε άλλες παρόμοιες ανακοινώσεις που μόνο μειδίαμα προκαλούν στους συναδέλφους,επαναλαμβάνω ότι απλά λυπάμαι για την προσωπική σας κατάντια.
Είστε άλλωστε άλλο ένα απολειφάδι του συνδικαλιστικού κατεστημένου,που θα ξεθάψει άλλα τόσα τις επόμενες μέρες,είναι σε πλήρη πανικό.
Αλλά καθαρός ουρανός, τυχοδιώκτες σαν εσάς,δεν φοβάται!
Γυρίστε στο λαγούμι σας  κύριε Τερζόγλου...
Και πείτε στους φίλους σε ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ ότι τα καλύτερα έρχονται.

Γενιδουνιας Κώστας 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου