Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Κέρδη 552 εκατ. ευρώ παρουσίασαν οι Ιταλοί ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (FSI) το 2017. Άνοδος εσόδων 4,2%

Κερδοφορία, εάν και μειωμένη σε σχέση με το 2016, παρουσίασε πέρσι ο ιταλικός όμιλος FSI, στον οποίο ανήκει η ελληνική ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Η FSI ανακοίνωσε καθαρή κερδοφορία

552 εκατ. ευρώ, έναντι 772 εκατ. το 2016, ενώ τα έσοδα ανήλθαν στα 9,3 δις. ευρώ, έναντι 8,9 δις. ευρώ το 2016.

Η εταιρεία με τη μεγαλύτερη συμβολή στα έσοδα, όπως είναι φυσικό, παραμένει η Trenitalia με 5,3 δις. και ακολουθεί η Rete Ferroviaria Italiana, η οποία ασχολείται με τις σιδηροδρομικές υποδομές, με 2,5 δις. και ακολουθεί η Mercitalia με 1 δις., η οποία ασχολείται με τις εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics.

To αξιοσημείωτο με την FSI είναι ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, εάν και υπολείπεται εμφανώς στον κύκλο εργασιών από τις ανταγωνίστριες DB και SNCF, εντούτοις επιτυγχάνει την υψηλότερη λειτουργική κερδοφορία (24,9% επί των εσόδων).

Φ. Φωτεινός - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου