Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Όλους τους σιδηροδρομικούς αφορά η ένσταση για τον υπολογισμό του εφάπαξ


Πολλοί συνάδελφοι επικοινώνησαν μαζί μας για την ένσταση που έχει καταθέσει συνταξιούχος μηχανοδηγός ρωτώντας για τον τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ και την αυριανή παρέμβαση του Σωματείου μας υπέρ της ένστασης του συναδέλφου. Αυτό που πρέπει να γίνει γνωστό είναι ότι 
η ένσταση αφορά όλους τους συναδέλφους καθώς το σκεπτικό της αφορά τον μη υπολογισμό των δευτερευουσών απολαβών στο εφάπαξ.

Έτσι το αίτημα του συναδέλφου αποκτά ενδιαφέρον για το σύνολο του σιδηροδρομικού κόσμου ενώ το Σωματείο μας στηρίζει την δίκαιη προσπάθεια.
Οι μηχανοδηγοί έχοντας φυσικά τις περισότερες δευτερεύουσες απολαβές λόγω της φύσης της εργασίας αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την έκβαση της υπόθεσης.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου