Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ενημέρωση για την ΣΣΕ σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την νέα ΣΣΕ σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ. Χτες η διαπραγματευτική ομάδα της Ομοσπονδίας είχε συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοχάρη 
στην οποία συζητήθηκαν τα αιτήματα της ΠΟΣ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε και συζήτηση για το 25% με την Διοίκηση του ΟΣΕ να απαντά ότι περιμένει την απόφαση του Άρειου Πάγου (στον οποίο έχουν καταλήξει μηχανοδηγοί-ΤΡΑΙΝΟΣΕ).
To ίδιο ισχύει και για την εξομοίωση (ΔΕ) του κλάδου κλειδούχων, ενώ θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την νέα ΣΣΕ.
Στην ΕΕΣΣΤΥ μετά την σημερινή συνάντηση της ΠΟΣ, συμφωνήθηκε να κατατεθούν οι προτάσεις της ΠΟΣ και η Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ να απαντήσει στα αιτήματα τις επόμενες μέρες.
Σημειώνεται ότι, όπως ειπώθηκε στην συνάντηση , εφόσον το ΤΑΙΠΕΔ αποδεχτεί  με επίσημη ανακοίνωση του, την πρόταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ τότε ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στην διαπραγμάτευση της ΣΣΕ. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου