Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Κανονικά τα δρομολόγια Λάρισας - Βόλου, σοβαρό ατόπημα απο τον Σ.Σ. Θεσσαλικός

Το στέκι της έλξης είναι το μοναδικό blog που δεν αναφέρθηκε ποτέ σε καταργήσεις δρομολογίων σε Λάρισα και Βόλο. Όχι τυχαία,καθώς σκέψεις υπήρχαν και συνεχώς θα υπάρχουν αφού η έλλειψη προσωπικού είναι τεράστια στους παραγωγικούς κλάδους.Είναι γνωστό ότι
υπάρχουν οι καλοκαιρινές άδειες του προσωπικού εν όψει, ενώ στον Βόλο λειτουργεί τους θερινούς μήνες και η τουριστική διαδρομή του Πηλίου με αποτέλεσμα το προσωπικό να επιβαρύνεται ακόμα παραπάνω.
Μας προκαλεί τρομερή εντύπωση, η στάση του Σ.Σ. Θεσσαλικός που σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα (ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) άφησε με ανακοίνωση του αιχμές για την στάση των Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο θέμα της κατάργησης των τοπικών δρομολογίων -που τελικά έγινε για μόνο μέρα!-.
Προφανώς -αν ισχύουν τα αναγραφόμενα στον τοπικό τύπο- οι συνδικαλιστές του Σ.Σ. Θεσσαλικού,οι οποίοι ως γνωστό είχαν χάσει ασφαλιστικά μέτρα γύρω απο την νομιμότητα των τελευταίων εκλογών τους και την εκλογή αντιπροσώπων στην ΠΟΣ, θεωρούν πως το προσωπικό κλωνοποιείται και τα Σωματεία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να δεχτούν να μην πάρει άδεια το προσωπικό!  
Όταν γίνει αυτό, ο Σ.Σ. Θεσσαλικός θα καταγγείλει τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ γιατί ...παραβίασαν τις διατάξεις για τις καλοκαιρινές άδειες και το πενθήμερο !!!
Η συνδικαλιστική υποκρισία στο έπακρο της απο τους καρεκλοκένταυρους του Σ.Σ. Θεσσαλικός-όπως τους ονόμασαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με ανακοίνωση τους-.
ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των εργαζομένων για τους καρεκλοκένταρους συνδικαλιστές στον Βόλο.
Σε κάθε περίπτωση, το στέκι ενημερώνει έγκυρα τους συναδέλφους αλλά και το επιβατικό κοινό.
Είναι ενδεικτικό ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έβγαλε ποτέ ανακοίνωση για τα τοπικά δρομολόγια.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


1 σχόλιο:

  1. H αναδημοσίευση του άρθρου του Ταχυδρόμου απο το επίσημο blog αυτής της ομοσπονδίας,δείχνει τον βρώμικο ρόλο της παρέας του Παρασκευόπουλου.
    Ελάχιστος,έχει καταστήσει την ΠΟΣ, μικρή και αναξιόπιστη σε βάρος των συμφερόντων των σιδηροδρομικών.
    Αρνείται εδώ και 2 μήνες να δημοσιεύσει επώνυμη επιστολή μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ,αλλά δίνει εντολή και δημοσιεύει τέτοια -αισχρά και στημένα- δημοσιεύματα για να παραπληροφορήσει.
    Είναι επικίνδυνος συνδικαλιστικά τουλάχιστο.
    Οσον αφορά τον Σ.Σ. Θεσσαλικός, ας μας στείλει την ανακοίνωση του, που επιβεβαιώνει το δημοσίευμα αυτό,αλλοιώς να βγει και να το διαψεύσει.
    Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ενέργειες του "ευαίσθητου" Προέδρου του Σ.Σ.Θεσσαλικού μέλους του ΔΣ της ΠΟΣ.
    Γενιδούνιας Κώστας
    Μελος ΔΣ ΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή