Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ν. Ηλιόπουλος: «Παρατηρήσεις από νεοναζί που χτυπούν συνδικαλιστές και σωματεία δεν δεχόμαστε» (Video)

Συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ο νέος Υφυπουργός Εργασίας και πρώην Γ.Γραμματέας του ΣΕΠΕ.
"Παρατηρήσεις από νεοναζί δεν δεχόμαστε" απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας στην επίθεση που δέχθηκε κατά τη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, στη Βουλή, από το εκπρόσωπο της Χ.Α. Γιάννη Αϊβατίδη

«Το να θεωρει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ότι έχει την άνεση να απευθύνει χαρακτηρισμούς σε εμάς τη στιγμή που είναι μια ανοιχτά εγκλήματικη οργάνωση που έχει χτυπήσει συνδικαλιστές, έχει εμπλακεί  σε σκληρή εργοδοτική δράση για να σπάσει σωματεία με δολοφονικές επιθέσεις απένταντι σε εκπροσώπους σωματείων, το θεωρώ στοιχειωδώς οξύμωρο. Να είναι ξεκάθαρο ότι από τη δική μας τη μεριά παρατηρήσεις απο νεοναζί δεν δεχόμαστε» είπε ο κ. Ηλιόπουλος. Ο Χ.Αυγίτης βουλευτής αντέδρασε έντονα  και με φωνές διέκοπτε τον υφυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου