Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΕΚΑ : Στήριξη Της 24ωρης Απεργίας της ΠΟΣ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων σιδηροδρομικών στον ΟΣΕ Α.Ε., την ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο,
που αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση.Το ξεπούλημα του σιδηροδρόμου, και εν γένει της δημόσιας περιουσίας, της περιουσίας του ελληνικού λαού συνεχίζεται. Μετά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήρθε η σειρά της ΕΕΣΣΤΥ, παρά και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ.
Το ΕΚΑ στηρίζει τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς ενάντια στην παράδοση του δημόσιου πλούτου στους επιχειρηματίες και καλεί τα Σωματεία Μέλη του, όλοι μαζί να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), με την παρουσία μας στην απεργιακή συγκέντρωση, την Παρασκευή 08-06-2018, στις 9.30 π.μ., έξω από το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ, Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου