Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Φ. Τσαλίδης: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει την συνεργασία της με ΟΛΠ, σε συζητήσεις με ΟΛΘ. Κέντρο logistics οι αποθήκες Κ1 και Κ2 στο Θριάσιο

Τη συνεργασία της με τον ΟΛΠ πρόκειται να ενισχύσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ με τον ΟΛΘ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης,
στην ημερίδα «Συνδυασμένες Μεταφορές και ο Ρόλος της Ελλάδας», που διεξάγεται στο Θριάσιο Ε/Κ.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον ΟΛΘ για μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία, με αντικείμενο τη μεταφορά φορτίων από Θεσσαλονίκης προς Ειδομένη και FYROM», υπογράμμισε ο κ. Τσαλίδης, επισημαίνοντας ότι, και στον Πειραιά, θα ενισχυθούν τα εμπορευματικά δρομολόγια.

Μάλιστα, ο δ.σ. της εταιρείας εκτίμησε ότι, τα επόμενα 2 χρόνια, με την ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού δικτύου, θα σημειωθεί σημαντική αύξηση των εμπορευματικών μεταφορών.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, ο κ. Τσαλίδης συμπλήρωσε ότι η εταιρεία θα λειτουργήσει ένα σύγχρονο κέντρο Logistics στις αποθήκες Κ1 και Κ2 του Θριασίου Ε/Κ και ότι το επενδυτικό πλάνο των 500 εκατ. θα δρομολογηθεί με την ολοκλήρωση του βασικού σιδηροδρομικού άξονα.

Φ. Φωτεινός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου