Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση ΠΟΣ στην Διοίκηση του ΟΣΕ

Η Διοίκηση του ΟΣΕ η οποία ορίστηκε από την Κυβέρνηση για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ΟΣΕ και κατ΄επέκταση το δημόσιο συμφέρον, αμειβόμενη από τα χρήματα του Ελληνικού λαού μπέρδεψε το ρόλο της και με μια κομματική ανακοίνωση απαντάει στην Π.Ο.Σ., επιβεβαιώνοντάς μας για τα
περί «έλλειψης σοβαρότητας». 
Η άμεση αντίδραση των Φορέων και των κατοίκων του Νομού Αχαΐας, την ανάγκασαν ν’ αναδιπλωθεί στο ζήτημα το οποίο η ίδια δημιούργησε και ν’ ανακαλέσει τη μεταφορά της έδρας του Τμήματος και της Επιθεώρησης Πελοποννήσου. 
Εμείς από μεριά μας, χαιρετίζουμε αυτή την απόφαση έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες. 
Όσο για τα περί κομματικής Π.Ο.Σ. τα οποία η διορισμένη Διοίκηση τα αφήνει στην κρίση των Σιδηροδρομικών!!!! τους ξαναπαντάμε: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. 
Εμείς είμαστε αιρετοί και μας ψήφισαν οι Σιδηροδρομικοί. Αυτούς ποιοι τους ψήφισαν και από πού θα κριθούν; 
Οφείλουμε πάντως να πούμε ότι η άμεση απάντηση της Διοίκησης κατά της Π.Ο.Σ., φανερώνει αρκετά καλά αντανακλαστικά που εάν τα χρησιμοποιούσε για το καλό του ΟΣΕ θα διόρθωνε πολλά πράγματα στον πολύπαθο αυτό Οργανισμό. 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου