Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Σκληρή ανακοίνωση απο τον ΟΣΕ : Αφήνουμε την ΠΟΣ στην κρίση των σιδηροδρομικών

Σχετικά με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Σιδηροδρομικών που αφορά το τμήμα Πελοποννήσου, η διοίκηση του ΟΣΕ σημειώνει τα εξής.
Η ηγεσία της ΠΟΣ επιθυμώντας να συντηρήσει την πόλωση και τον διχασμό
επέλεξε να εκδώσει ανακοίνωση -απάντηση (!) στην επίσημη διάψευση του ΟΣΕ περί αλλαγής έδρας του τμήματος Πελοποννήσου.
Δηλαδή ο Προέδρος και άλλα μέλη της ΠΟΣ δεν ευχαριστήθηκαν που επανήλθε η κοινωνική ειρήνη στην Πάτρα, τερματίζοντας ο ΟΣΕ τα φανταστικά σενάρια που αναστάτωσαν τους τοπικούς φορείς,  αλλά αντιθέτως προσπαθούν να αναζωπυρώσουν την ένταση!  Και μάλιστα για ένα θέμα που δεν έχουν καν αρμοδιότητα να εμπλακούν!
Η αγωνία τους μάλιστα, να σπεύσουν να εκδώσουν ανακοίνωση «διαψεύδοντας» την επίσημη διάψευση του ΟΣΕ αποδεικνύει,  ότι είναι αυτοί που ανακίνησαν τα φανταστικά σενάρια περί αλλαγής της έδρας του τμήματος Πελοποννήσου. 
Η συμπεριφορά της  ηγεσίας της ΠΟΣ δυστυχώς ευτελίζει τη θεσμική ιδιότητα της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των σιδηροδρομικών και τους σιδηροδρομικούς και αποδεικνύει ότι η ιστορική αυτή οργάνωση κατάντησε κομματικό φερέφωνο, υποχείριο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων κάποιων κομματικών ακολούθων – συνδικαλιστών της αντιπολίτευσης.
Τους αφήνουμε στην κρίση των σιδηροδρομικών.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου