Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Διάκριση για το περίπτερο του ΟΣΕ στην ΔΕΘ!

Ήταν  ομολογουμένως ένα απο τα περίπτερα που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και όπως ήταν επόμενο βραβεύτηκε απο την Διοίκηση της ΔΕΘ!Με το μοτό "ερχόμαστε απο το παρελθόν,δημιουργούμε το μέλλον" η Διοίκηση του ΟΣΕ θύμισε
στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της ΔΕΘ ότι σιδηρόδρομος εκτός από οικονομία σημαίνει ιστορία, τέχνη, αισθητική, μνήμες, σημαίνει Ελλάδα, προσφέροντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν ένα  ταξίδι από το παρελθόν στο μέλλον του ελληνικού σιδηροδρόμου στο ομολογουμένως εντυπωσιακό περίπτερο του ΟΣΕ !





Φυσικά τα συγχαρητήρια ανήκουν  σε όσους συνέλαβαν και υλοποίησαν την ιδέα για την φετινή εντυπωσιακή παρουσία, τους επαγγελματίες σιδηροδρομικούς, στην φώτο συνάδελφοι με την τιμητική διάκριση!






Η αρχιτέκτων εικαστικός  κυρία Δήμητρα Μαρίνη που  παρουσίασε στον Πρωθυπουργό το έργο του περιπτέρου.











Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Παναγιώτης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος του ΟΣΕ κ, Γ. Κακουλάκης και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών κ. Αθ. Βούρδας στα εγκαίνια του περιπτέρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου