Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Τα ιδιωτικά τρένα της Αγγλίας πιο ακριβά και από υπερατλαντικές πτήσεις

Το ταξίδι με τρένο από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ είναι πλέον ακριβότερο από ό,τι ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’επιστροφής από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη.



Αυτό ανακάλυψε η δημοσιογράφος Martha Kelner, που αναγκάστηκε να πληρώσει 338 λίρες για ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Μάντσεστερ.
Η Kelner απευθύνθηκε μέσω Twitter στην εταιρεία Virgin Trains, στην οποία ανήκει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, τονίζοντας ότι θα έδινε λιγότερα χρήματα αν πετούσε για Νέα Υόρκη.

Μια πτήση για τη Νέα Υόρκη με έκδοση εισιτηρίου την τελευταία στιγμή θα κόστιζε 257 λίρες. Την ίδια ώρα το εισιτήριο για το Μάντσεστερ κόστισε 338 λίρες.

Η εταιρεία Virgin Trains ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της μπορούν να ταξιδέψουν από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ ακόμη και με 23 λίρες, αν κλείσουν εκ των προτέρων και για συγκεκριμένες στιγμές το εισιτήριο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η πλειονότητα των επιβατών πληρώνουν λιγότερα από όσα η Kelner, η οποία θα μπορούσε να έχει πληρώσει πολύ λιγότερα αν είχε κλείσει το εισιτήριό της εκ των προτέρων.

www.infowar.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου