Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

To είδαμε (και) αυτό...


Το περιστατικό με την σύγκρουση του InterCity 91 με το τρακτέρ στην περιοχή Πλατανάκια Σερρών (και στην οποία έχασε δυστυχώς
την ζωή του ο συμπολίτης μας οδηγός του τρακτέρ), το περασμένο Σαββάτο καταδεικνύει την πολύ κακή παιδεία του πληθυσμού γύρω απο την κυκλοφορία στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Είναι αδιανόητο πραγματικά  αυτό που συνέβη με το τρακτέρ να κινείται ΕΠΙ των γραμμών του σιδηροδρόμου και να έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τρένο!
Το είδαμε και αυτό μονονολογούσε έμπειρος συνάδελφος, κάνοντας λόγο για την κάκιστη σχέση των Ελλήνων οδηγών με τις σιδηροδρομικές υποδομές....
 Η πρωτοβουλία της ΡΑΣ σε συνεργασία με τον ΟΣΕ για την υλοποίηση προγράμματος ενημέρωσης και πρόληψης σιδηροδρομικών ατυχημάτων στα δημοτικά σχολεία αποτελεί ένα -πρώτο- βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.
Ωστόσο η πρωτοβουλία αυτή θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλους χώρους καθώς είναι πραγματικά απίστευτα τα όσα βλέπουν και ζουν οι μηχανοδηγοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου