Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

To νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Με την  νέα διετή ΣΣΕ που υπογράφηκε μεταξύ των 2 Σωματείων και  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το σύνολο των εργαζομένων με την συμμετοχή τους να καλύπτεται 100% απο την εταιρεία, εντάσσεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο της  Ευρωπαϊκής Πίστης. Το στέκι δημοσιεύει το νέο ασφαλιστήριο για την ενημέρωση των συναδέλφων για τις προσφερόμενες καλύψεις. 



Όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν μπορούν να εγγράψουν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο τα μέλη της οικογενείας τους έναντι 15 Ευρώ το μήνα (για 1 μέλος) ή 30 Ευρώ συνολικά για περισσότερα απο 1 προστατευόμενα μέλη.
Το στέκι της έλξης για να διευκολύνει τους εργαζόμενους, θα τοποθετήσει το ασφαλιστήριο στην μόνιμη στήλη με τα ενδιαφέροντα (Δεξιά στην οθόνη του blog σε pc ή στην πλήρη προβολή απο tablet και κινητά).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου