Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Χρήστος Κούκης υποψήφιος για εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΣΤΑΣΥ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του συναδέλφου ηλεκτροδηγού Χρήστου Κούκη, για την υποψηφιότητα του για την θέση του εκπροσώπου εργαζομένων στο ΔΣ της  ΣΤΑΣΥ. Διαβάζουμε > 

Οι αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΣΤΑ.ΣΥ., σαφώς και δεν αποτελούν μια τυπική διαδικασία. Πρόκειται για ένα ουσιαστικό γεγονός το οποίο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις (Υπερταμείο), καθιστά την παρουσία στο ανώτατο όργανο, σημαντική όσο ποτέ άλλοτε. Μέσα στον ορυμαγδό των αλλαγών, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που η συμπίεση τείνει να πάρει μόνιμες διαστάσεις, είναι επιτακτικό η συμμετοχή να ανατεθεί σε ανθρώπους που μέσα από την εμπειρία τους και την παρουσία τους, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Σωτήρες δεν υπάρχουν. Παρακαταθήκη η συνδικαλιστική μου δράση και η εμπειρία από την πολύχρονη και με επιτυχή έκβαση συμμετοχή σε διεργασίες και καταστάσεις όπου κρίνονταν δικαιώματα εργαζομένων. Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση των περιστάσεων και των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση αυτή και να διεκδικήσω την ψήφο σας.
  Ανελλιπής παρουσία, ενημέρωση, τεκμηρίωση και όρεξη για δουλειά, είναι η βάση για να προχωρήσουμε εμπρός.
Οι Σταθερές Συγκοινωνίες, με τη συμβολή της κινητήριας δύναμής τους, τους εργαζόμενους δηλαδή, επιτέλους θα πρέπει να ταξινομηθούν στο επίπεδο που τους αξίζει κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Χρήστος Κούκης
Αθήνα, 7/12/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου