Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΕΚ Πειραιά : 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη. Οι ΝΑΖΙ στην φυλακή

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ανακοινώνεται η απόφαση της Δίκης για τη Χρυσή Αυγή.

Στα 7 χρόνια περίπου που κράτησε η ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε με τον πλέον εκκωφαντικό

τρόπο ο εγκληματικός χαρακτήρας των θαυμαστών του Χίτλερ.Αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους σαν «τάγμα εφόδου» ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.

Η εγκληματική δράση της φάνηκε ιδιαίτερα στην περιοχή του Πειραιά με τις δολοφονικές επιθέσεις στους συνδικαλιστές της Ζώνης και ιδιαίτερα με την δολοφονία του Π. Φύσσα.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά κηρύσσει Στάση Εργασίας, στις 7/10/2020 από τις 10.00 έως 14.00 και καλεί τα Σωματεία Μέλη του, όλους τους Εργαζόμενους του Πειραιά, να δώσουν μαζικά το παρών ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΊΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ:

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου