Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, συνοδευόμενος από τον CEO του ΟΣΕ, δήλωσε πως θέλει να επιθεωρήσει
τη γραμμή μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να διαπιστώσει πού υπάρχουν προβλήματαΜε το τρένο για τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε νωρίς το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.
Ο κ. Κυρανάκης, συνοδευόμενος από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, θέλησε να επιθεωρήσει και τη γραμμή μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να διαπιστώσει πού υπάρχουν προβλήματα
«Δεν έχουμε πολλά να πούμε σε αυτή τη φάση. Μας περιμένει το τρένο για να πάμε Θεσσαλονίκη για να δούμε τους φορείς που ασχολούνται με τις αστικές συγκοινωνίες και σε κάθε περίπτωση αυτά που λένε τα επίσημα σημειώματα θέλω να τα δω με τα μάτια μου και να τα ακούσω με τα αφτιά μου ότι ισχύουν», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega.
Σε ερώτηση για το εάν θα κάνει επιθεώρηση στη γραμμή από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη απάντησε «πάντα και καθημερινά».
www.voria.gr
Στα κεραμίδια ο Σταϊκούρας με Κυρανάκη
Την οργή (και όχι αδίκως) του πρώην υπουργού Σταϊκούρα πληροφορούμαι ότι προκάλεσαν οι διαρροές που έκανε ο αναπληρωτής επί των Μεταφορών Κυρανάκης, όσον αφορά το σχέδιο που υπάρχει και θα τεθεί προς εφαρμογή σχετικά με το νέο μοντέλο λειτουργίας των σιδηροδρόμων. Αν και κανείς δεν πίστεψε ότι μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα, ακόμη κι αν είσαι ο Κυρανάκης, θα μπορούσες να συγκροτήσεις ένα τέτοιο σχέδιο, ο τρόπος που διέρρευσε στον «έξω κόσμο» η σχετική είδηση έβγαλε στην κυριολεξία από τα ρούχα του (δυσκολεύομαι να φανταστώ τον Σταϊκούρα γυμνό στους δρόμους) τον πρώην, αφού θεώρησε, και ευλόγως, ότι ο νυν τον άδειασε. Κάπως έτσι, ο προηγούμενος έμαθα ότι τηλεφώνησε στην κεντρική κυβέρνηση, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο επόμενος συμπεριφέρθηκε κάπως σαν Χάρι Πότερ, ισοπεδώνοντας όσα έκανε (αλλά δεν επικοινώνησε) ο προκάτοχός του.
www.powergame.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου