Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

118η Συνεδρίαση Δ.Σ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Συνεδριάζει αύριο στις 2 το μεσημέρι το Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο συνάδελφος Συρόπουλος Σπύρος μας απέστειλε την ημερήσια διάταξη.





ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Σ.                                                                                                         Αθήνα, 24/10/2011
                                                                                                                                                Αρ. πρωτ.:1.292.350
                                                                                                               

                               
                                                                          
 ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 118η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).
           Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 210-5297 881 ή 210-5297 605, φαξ 210-5249 131).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Κατακύρωση του ανοικτού/διεθνούς διαγωνισμού Δ-1124/11 «Για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων, λεωφορείων και τροχαίου υλικού για τους Διαπεριφερειακούς, Διεθνείς και Εμπορικούς συρμούς Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΚΕΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.».

2. Έγκριση διενέργειας ανοικτού/συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Ανάπτυξη, Εγκατάσταση, Λειτουργία Πληροφοριακού Συστήματος Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ», σύμφωνα με το άρθρο 7 του  Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (Υ.Α Φ32/οικ.20893/1601, ΦΕΚ 621Β/25-04-2007).
3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού/συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης του Εμπορευματικού στόλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Προμηθειών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (Υ.Α. Φ32/οικ.20894/1602, ΦΕΚ 621Β/25-04-2007).
4. Ματαίωση του Διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού φωνητικής πύλης για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και πληροφόρηση του επιβατικού κοινού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., λόγω διαφοροποίησης των αναγκών της εταιρείας.
5. Υπόδειξη εκπροσώπων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος της εταιρείας στις εκλογές ανάδειξης αιρετών μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.).
6. Πρόταση  εξωδικαστικής συμβιβαστικής λύσης σχετικά με το κοινοποιηθέν απόγραφο της υπ΄ αριθμ. 4870/2011 Διαταγής Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (“CLIENT TRUST ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ” κατά της Εταιρείας.
7. Λειτουργία Δ.Σ. και δραστηριοποίηση των μελών αυτού (προφορική εισήγηση επί του θέματος από το μέλος του Δ.Σ., κ. Ευάγγελο Κωστέα).
8. Διάφορα θέματα-Ανακοινώσεις.
α. Ενημέρωση για τις εργασίες του 4ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Νέων Τεχνολογιών στο χώρο των Εμπορευματικών Μεταφορών και Logistics (ECITL).

Για την ακρίβεια,                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  Δ.Σ.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                           ΚΑΙ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                   ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                                                                                                                        


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ                          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφε Συρόπουλε,
    θα ήταν σεβαστή και θα εκτιμηθεί δεόντως, κάποια πρόταση σχετικά με απολύμανση και απεντόμωση,του εργασιακού χώρου των γραφείων και αίθουσας αναμονής των Μηχανοδηγών στη Θεσ/νίκη!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή