Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Eνδιαφέρουσα συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18.00 , θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά ομιλία του γνωστού εργατολόγου κ. Ρωμανιά , ύστερα από πρωτοβουλία ομάδας εργαζομένων.
Κύρια θέματα της ομιλίας είναι η εργασιακή εφεδρεία , οι μετατάξεις και το συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό  . Μετά την τοποθέτηση του ο κ. Ρωμανιάς θα απαντήσει σε ερωτήσεις συναδέλφων .
Η ομάδα που ανέλαβε την πρωτοβουλία και προσκαλεί τους συναδέλφους να παρευρεθούν αποτελείται από τους Κλεπετούνα Π. , Αλεξανδρή Γ. , Ντάνο Ν. , Μαραγκό Α. , Ανδρομιδά Π., Λαμπρόπουλο Α. , Αγκορτσά Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου