Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ ....

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες νεκρός είναι 53χρόνος οικοδόμος -συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όταν  αισθάνθηκε  αδιαθεσία  από τα χημικά  που και σήμερα έπεφταν βροχή από το πρωί , ενώ πάνω από 50 είναι και οι τραυματίες από τις σημερινές συμπλοκές στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ κουκουλοφόρων και μελών του ΠΑΜΕ που προσπάθησαν να περιφρουρήσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση .

1 σχόλιο:

  1. Το ΠΑΜΕ περιφρουρουσε την ΔΙΚΗ ΤΟΥ συγκεντρωση για την ακριβεια και δεν αφηνε συγκεντρωμενους να περασουν τις αλυσιδες του εκτος αν ειχαν ταυτοτητα του κομματος για να λεμε την αληθεια και να μην αναπαραγουμε αυτα που λενε στα μεσα μαζικης εξαπατησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή