Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΟΥΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ , ΟΥΤΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ

Το Alter επέτρεψε χτες , ή μάλλον κάλεσε και έδωσε τον λόγο στον Δ. Καζάκη , που ανέλυσε την άποψη για το επαχθές χρέος και την άρνηση πληρωμής του.Κλασσικά ο Κώνστας και η κυβερνητική εκπρόσωπος Μακρή προσπαθούσαν να σπείρουν τον φόβο και την τρομολαγνεία για να φοβούνται οι μεσοαστοί και μικροαστοί και να αποδεχτούν την φτωχοποιησή τους.Το ξεβράκωμα με τα νούμερα που τους κάνει , δείχνει το επίπεδο του ρεπορτάζ των δήθεν έγκριτων αναλυτών.
Κύριε Κώνστα η μεσαία τάξη της Ελλάδας δεσμεύεται ότι θα επαναφέρει τις καταθέσεις της στις εγχώριες Τράπεζες !!!!!!Οι διαχειριστές του blog από αύριο ξεκινούν αγώνα , ώστε οι σιδηροδρομικοί να επαναφέρουν τις καταθέσεις τους .Για το καλό των τραπεζών και της πατρίδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου