Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ουδέν νεώτερο για την τροπολογία

Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν συνεχώς για την τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τις συγκοινωνίες και τον ΟΣΕ , οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη .
Η πληροφόρηση που δίνεται με το σταγονόμετρο λέει πως
ο κ. Βενιζέλος μετέφερε το αίτημα στην τρόικα για ...να το εγκρίνει .Και ότι η συζήτηση πλέον αφορά μόνο το κομμάτι της εργασιακής εφεδρείας .Επειδή δεν έχουμε κάτι επίσημο , μεταφέρουμε την πληροφόρηση από σπασμένο τηλέφωνο.
Μακάρι αύριο να βγούμε λάθος .
Επιπλέον άλλες 20 τροπολογίες έχουν κατατεθεί από διάφορους βουλευτές για εξυπηρέτηση συμφερόντων διαφόρων επαγγελματικών ομάδων....

Στο μεταξύ , υπερψηφίστηκε και επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με 154 ψήφους υπέρ και 141 κατά .
Δεν υπήρξε καμία διαρροή απο την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ , ενώ πραγματικά αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μίμη Ανδρουλάκη να ζητήσει από τον Πρόεδρο της βουλής να κάνει δήλωση πριν ψηφίσει .Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του , αλλά επειδή πνιγόταν απο την αγωνία τα είπε .
Ήθελε λέει να δηλώσει ότι είναι ψήφος ύστατης ελπίδας .....

Ραντεβού στις 11 στην ΠΟΣ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου