Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ έχουν καταβληθεί ακόμα τα ΥΓΟΣ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ από τα 50 εκατομμύρια που προβλέπονται στον Προϋπολογισμό για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Πληροφορίες (ανεπίσημες)  αναφέρουν ότι  το κονδύλι έχει μπλοκάρει στο Υπουργείο Υποδομών αφού έχει αποδεσμευτεί από το Οικονομικών εδώ και 2 μήνες .
Για άλλη μια φορά , η οργανωμένη πολιτεία δείχνει ότι δεν είναι άξια να τηρήσει τα όσα νομοθετεί προκαλώντας λειτουργικά προβλήματα στις εταιρείες του ομίλου , αφού με αυτά τα χρήματα θα καταβάλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις υποχρεώσεις της προς τον διαχειριστή της Υποδομής ΟΣΕ ( Είναι γνωστό το ταμειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ΟΣΕ τους τελευταίους μήνες ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου