Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Μητρώο μηχανοδηγών Νο 3

Τις τελευταίες μέρες έχουν δοθεί από την Εταιρεία στους μηχανοδηγούς έντυπα στα οποία καλούνται να γράψουν τις μονάδες τροχαίου υλικού που είναι (και από πότε) πιστοποιημένοι , τις γραμμές εκμετάλλευσης που γνωρίζουν κτλπ.
Έχουμε εδώ και καιρό κάνει 2 αναρτήσεις με τα έγγραφα του Υπουργείου προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ , που ζητούν στοιχεία για την συμπλήρωση του μητρώου μηχανοδηγών .
Και φυσικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ , έκανε το απολύτως αναμενόμενο .Απευθύνθηκε στους μηχανοδηγούς να απαντήσουν !!!!Πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν αρχεία , γιατί ποτέ δεν έγινε μια σοβαρή δουλειά για την καταγραφή και αρχειοθέτηση των στοιχείων των μηχανοδηγών της .Μια πλήρη καταγραφή και χαρτογράφηση του κλάδου μας .
Αυτά άλλωστε γίνονται στις σοβαρές εταιρίες εκμετάλλευσης ..Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέχει έτη φωτός από αυτές .
Έχουμε ξαναγράψει .Καμιά καινοτομία .Καμία νέα διαδικασία .Καμιά πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των Διοικητικών Υπηρεσιών.Και ο ΔΙΚΑΜ βρήκε πάλι την εύκολη λύση . Στείλτε να υπογράψουν και καταγράψτε !
Φυσικά και εμείς θα τους κάνουμε την χάρη .
Θα απαντήσουμε μονολεκτικά  < σε όλα> και θα τους αφήσουμε να ψάχνουν!
*Για να μην παρεξηγηθούμε .Οι εργαζόμενοι στην ΔΙΚΑΜ δεν φέρουν καμιά ευθύνη !Αυτή ανήκει εξ ολοκλήρου στους Διοικούντες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου