Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Μια βόλτα μέχρι Φλώρινα - Έδεσσα !

Με την ελπίδα να επαναλειτουργήσει σύντομα η γραμμή το στέκι ταξιδεύει σήμερα   μέχρι την Φλώρινα ! Περνάμε από Έδεσσα , Άγιο Παντελεήμονα διασχίζοντας μαγευτικά τοπία σε μια χειμωνιάτικη μέρα ...
Φυσικά πρόκειται για άλλο ένα video από το youtube που έχουν ανεβάσει φίλοι του σιδηροδρόμου.
Εμείς με την ελπίδα να δούμε και πάλι την γραμμή ανοιχτή το δημοσιεύουμε .

1 σχόλιο:

  1. Ήδη το καταγραφικό, έκανε το σχετικό κύκλο στη βόρεια Ελλάδα και κατέληξε στην Φλώρινα και Κοζάνη.
    Αυτό να το δούμε σαν προμήνυμα; ότι ενδέχεται κάποιοι να το δούνε το θέμα στα σοβαρά, ώστε οι εκκλήσεις μας για δρομολόγηση επιβατικών αμαξ., να εισακουστούν; εξ' άλλου είναι και απαίτηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και του φοιτητικού κόσμου της πόλης της Φλώρινας.
    Το σοβαρότερο βέβαια ζήτημα, είναι να βρεθεί και προσωπικό για τον κλάδο της Έλξης, που το υπάρχον προσωπικό δεν καλύπτει τις υπάρχουσες ανάγκες!
    Λύση που θα πρότεινα είναι, να μπορούσαν να επιστρέψουν οι Συνάδελφοι που εκδιώχθηκαν σε μετατάξεις, αλλά θα πρέπει να κινηθεί και η διαδικασία πρόσληψης νέου προσωπικού.
    Ας ελπίσουμε για φέτος, να μήν επαναλάβουνε το περσινό λάθος με το χιονότραινο, το οποίο θα μπορούσε να συνδιαστεί με τα δρομολόγια για Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή