Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

Πληροφορούμαστε ότι έκτακτη σύσκεψη έχει συγκαλέσει στο Μαξίμου ο κ.Παπαδήμος μετά την απόφαση για 5 ωρη στάση εργασίας στον σιδηρόδρομο την ερχόμενη Πέμπτη....
Στην συνάντηση αναμένεται να εξετασθεί περαιτέρω μείωση των αποδοχών των σιδηροδρομικών .
Αν τους κόβουμε 5 κατοστάρικα το μήνα(και αφού τους είχαμε κόψει άλλα 5 πριν ) και κάνουν 5ωρη στάση εργασίας , πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να  κλείσουμε το σιδηρόδρομο δήλωσε ο κ. Πάγκαλος .
Ο κ. Aβραμόπουλος δήλωσε ότι οι 5ωρες απεργίες στάσεις εργασίας θα βάλουν σε κίνδυνο το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αφού θα δημιουργηθεί κλίμα αναστάτωσης στις αγορές .
Ο κ. Βορίδης τόνισε πως ακούει το αίτημα και θα το μεταφέρει , ζήτησε να ανακληθεί η απεργία και κάνει προσπάθειες να εντοπίσει τον κ. Θεοφανόπουλο που βρίσκεται στην Ελβετία ....
Ο κ. Ζηλιασκόπουλος δήλωσε για άλλη μια φορά ότι διαφωνούσε , αλλά το σύστημα ΟΣΕ τον εγκλώβισε.Θα μεταφέρω την δυσαρέσκεια μου στον Πρωθυπουργό είπε σε τηλεφώνημα που δέχτηκε από συνεργάτη μας.
Ωστόσο διαβεβαίωσε πως το επιβατικό κοινό και οι εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων δεν έχουν λόγο να ανησυχούν , αφού οι σιδηροδρομικοί έχουν συναίσθηση της κοινωνικής τους ευθύνης και αντιλαμβάνονται  ότι τα 1000ε που θα πέρνούν πλέον μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας , είναι πολυτέλεια στις μέρες μας.
Ιδιαίτερα οι μηχανοδηγοί τα Χριστούγεννα θα πρέπει να βάλουν πλάτη γιατί θα λείπουν οι γραμματείς από την Καρόλου.
Θα ενημερώσουμε για τις αποφάσεις του κ. Παπαδήμου άμεσα .....

1 σχόλιο:

  1. Το τι λενε οι πολιτικοι δεν μας ενδιαφερει!!Τι κανουμε εμεις ειναι το θεμα!!Τα νομοσχεδια τους ειναι στο ποδι μια ζωη κ συνεχιζουν το ιδιο βιολι.Εκτος πραγματικοτητας,γελοια,οπως κ αυτοι!!Μα κ Αβραμοπουλε αφου υπαρχει σχεδιο ιδιωτικοποιησης τοτε γιατι μπαινουμε στο ενιαιο?σε δουλεια να βρισκομαστε?Οι αλλοι απο τον ΕΟΦ απαγορευσαν το ηλεκτρονικο τσιγαρο επειδη εχει λεει νικοτινη...καλα ρε φιλε το αλλο τι εχει ρυζια φακες η μπεσαμελ?Το παραδειγμα αυτο κ οχι μονο τα λεει ολα!!Θυμειθειτε λιγο κ μια ελληνικη ταινια οπου ο μπαρκουλης(αχρηστος με τα ολα)θελει να γινει βουλευτης..ετσι κ χειροτερα ειναι οι ανθρωποι!!Ανικανοι,δεν διαθετουν ουτε μια σταγονα διοικητικης διαχειρισης αλλα κ προπαντων το χειροτερο ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή