Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σημερινή δήλωση Ν. Κιουτσούκη

Όλοι εμείς που τα τελευταία δύο χρόνια πιστέψαμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος διεξόδου από την κρίση και ανάταξης της Ελληνικής οικονομίας, σήμερα αισθανόμαστε αφ’ ενός –δυστυχώς- δικαιωμένοι γιατί τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής είναι τραγικά και αφετέρου προδομένοι, γιατί ενώ δώσαμε μάχες και αγωνιστήκαμε για να αναδείξουμε το λάθος, η ετερόκλητη συγκυβέρνηση-ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ- ψήφισε το Νέο Μνημόνιο το οποίο διαλύει οριστικά ότι είχε απομείνει όρθιο από την εφαρμογή του πρώτου .

Δυστυχώς η τρομοκρατία τα εκβιαστικά διλλήματα, καθώς και η κομματική πειθαρχία που επιβλήθηκε στους Έλληνες βουλευτές από τους αρχηγούς των κομμάτων, που επέμειναν να στηρίζουν την Κυβέρνηση και τις παράλογες απαιτήσεις των “Εταίρων” μας, είχε ως αποτέλεσμα την βαριά ψήφο καταδίκης του ελληνικού λαού.
Τιμωρήθηκαν δε ακόμη και αυτοί που τόλμησαν να πράξουν το αυτονόητο. Να στηρίξουν δηλαδή την από διετία και απο τα αποδεικνυόμενα ΟΡΘΗ στάση τους , αφού τους διέγραψαν με διαδικασίες εξπρές.
Όμως εμείς οφείλουμε να πούμε ΕΥΓΕ σ’ όλους τους συνεπείς κι όχι στους όψιμους καταγγέλλοντες.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον Ελληνικό λαό και για την πατρίδα μας, αψήφισαν τις κομματικές εντολές και αψήφησαν κατά συνείδηση γνωρίζοντας το κόστος…
Αισθανόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γι’ αυτούς γιατί δεν παίξανε ΠΑΡΤΙΔΑ εις βάρος του λαού ούτε και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!
Κάποιοι δυστυχώς μπερδεύουν αυτές τις έννοιες …
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους για ότι χρειαστεί, γιατί απλά είναι για εμάς ξεχωριστοί!!!
Μπορεί οι ελπίδες μας να κατέρρευσαν, το μέλλον μας να προδιαγράφεται σκοτεινό και αβέβαιο το όραμα μας για μια καλύτερη Ελλάδα να σιγοσβήνει, αλλά παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την υπερηφάνεια και τα ιδανικά μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες και τα παιδιά μας.

http://www.dakeit.gr/nea/deltia-typoy/dhlwsh-gengrammatea-gsee-14022012/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου