Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνεχώς δημοσιεύουν όλα τα ΜΜΕ , οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν συμφωνήσει και στην  κατάργηση  της μετενέργειας των συμβάσεων , δηλαδή την ισχύ των κλαδικών συμβάσεων μετά την λήξη τους .
Αν κάτι τέτοιο ισχύει οι μειώσεις θα ξεπεράσουν το 45 % για όλους τους σιδηροδρομικούς .Όλες οι συλλογικές συμβάσεις καταργούνται και θα βρεθούμε προ των ατομικών συμβάσεων .
Η συμφωνία αφορά και την μείωση των  κατώτατων  μισθών  κατά 20% συμπαρασύροντας προς τα κάτω όλους τους μισθούς  ενώ και οι επικουρικές συντάξεις θα μειωθούν απο 15 έως 35 % .
                                                     Ποιοι τα αποφασίζουν αυτά ; 

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου .
(Για όσους έλπιζαν μάταια στο αντίθετο ).

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

2 σχόλια:

  1. Το δάσος καιγόταν το ξέραμε ,σιγά - σιγά έφτανε η φωτιά προς το μέρος μας ,άρχισαν κάτι φλόγες να μας τσουρουφλίζουν,αλλά εμείς ενδόμυχα σκεφτόμασταν ότι μπορεί να μην μας κάψει...και έτσι με γυμνά χέρια αρχίζαμε να χτυπάμε οποίο μέρος του σώματός μας έπιανε φωτιά.Όμως κατά την διάρκεια όλων αυτών ,κοιτάγαμε δεξιά ή αριστερά να δούμε αυτόν που έβαλε την φωτιά,δυστυχώς όμως κοιτάγαμε χαμηλά και όχι ψηλά και μακριά...και αντί να την σβήσουμε όλοι μαζί εμείς βλέπαμε το διπλανό που είχε καεί περισσότερο και είτε παρηγορούμασταν είτε τον χλευάζαμε...
    Τελικά η φωτιά μας κύκλωσε και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε χωρίς σοβαρά εγκαύματα .Το θέμα είναι τι κάνουμε όλοι μαζί !Το θέμα είναι θα κρατήσουμε έστω και τώρα κάποια αξιοπρέπεια ;
    Ας ΕΠΙΛΈΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΡΌΠΟ , με δικές μας αποφάσεις το ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!Ο αγώνας είναι στο δρόμο πλέον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε αντε λοιπον γενικη συνελευση τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή